30.11.10

mimpi bulee jd kenyataan ke hah ?

MUN kate , aku da lame tk jejak blog nehh . betol kee ? hesh . aku tak jejak coz no point lhaa der . if aku adee point , aku jejak lhaa . kw mentang2 adee updatee , nk bangge nn aku . mcm lhaa kw citee psal aku =,= . so , aryny point aku nk citee psal mimpi . aku tnye korang , mimpi tuh betol kee ? bulee jd kenyataan tak ? whoaaa , klw nk mimpi yg betol pun aku nk yg baek ! nak yg berfaedah ! tapi aku mimpi yang aku taknak dlm life akuhh ! oh GOD , help me ! *worry gilaa wehh . okeoke . aku gitao korank aku mimpi apee . aku mimpi result PMR aku dapat 5B 2C 2D ! arhhh , oh NO . IDW lhaaa ! aku target 5A , not 5B . apee aku buadd nehh . aku yakin , tuhh bkn result akuu nanty . mane hilangnye gred A aku ? mane aku nak ckp nn sume ahli keluarga aku ? aku harap tuh bkn result akuu ;( . kengkawan , SUMPAH aku risau doeee . aku da buad yg terbaek ! pd sdare aku o ahli kluarge aku yg bce nehh , betol tak tipuuu !*lw tipu takkan aku mimpi bnde nehh . HAHA . ngokk punyee aku , da risau bulee nk mlewehhh . hehe . so , aku HARAP gilaa ape yg aku target menjadi kenyataan . Aminnnn~ . korank doakan laa jugakk ehh ehh . hee . oke laa , calowww ! 

4 comments:

pinkysh aQuiela said...

mimpi yang kite ingt selalu nye tak kan jadi kenyataan...... aku pelik la. kowunk sng je mimpi psl result. aku xde pon mimpi2...huh!!! seram gakss

Ieyka Man said...

aku sbnanye teringin nak mimpi psal bnde neh , tp tak sangke aku dpt mimpi burok mcm nehh . aku ade laa jgak bernazar if aku dpt result baek . mintak mintak ;o

ieeka ly said...

hahahaha byasenyew mmpi ue sbaliknyew , mgkinn ko dpt 5a2b2c kodd . AMIINNNN ~

Ieyka Man said...

haha . mintak mintak la choiiii ! aminnnn~