25.11.10

aku mengidamm la kawan !

whoaaa ! napee neh , skagg life aku bored gilaa babeng . kepale aku pon da bebal ! haha . hemm , psal title yang aku buad tuh , mmg nak sangat sangat ouh . aku mengidam akan chocolate fevret akuhh ( Ritter Sport Chocolate ). alaa yg di eksport ke marii ! hee . aku nak beli laa bnde tuh . da tak tahan tahap gaban da nehh . hee . tapi malang nye , FULUS nyaa ngakk adee . so , tunggu aja bapak den o korank belikan aku . bolehhh ? bhahaha . law korank tak tao aku suke coklat y mne , neh aku tunjukkan . 
nehh laa yang aku mengidam ;D

terliorrr aku taokk ! haha ;DD

takpe takpe , rilekss dlu ka ! bhaha . apepun , tunggu aku yeah chocolate ! hee .  hmm , lagy satu . sejak menjak nehh , aku mishh gile kat kaw ! tp kaw ade ape aku rase ? aku rase tak . yelaa sape aku kan . i know who i am*tagline aku . hehe . if kw ingat aku , mish jgak kat aku . tenkz yeaaahh ! aku BANGGA kenal kaw . tak ley goo siakk ! hee . aku hope kaw sehadd ehh budakk , always hepy in ur lifee . grrr~ asal aku nehh . menggedik pulaakk . mcm siakk kw yea ieyka . hehe . lastly , aku nak ckap , i MISS u budaa . aku akan ingat kaw ! 


kan betoll ape aku cakap . aku miss kw laa dol ! 
XXiX ! 
p/s : kalau kw rase , tuh kaw yg aku merindui . Maybe its correct ;)


8 comments:

pinkysh aQuiela said...

ngade2 and gedix. kalau gini baek aku update tiap ari tules aku nak makan ape. haha...
tpi mne nk jmpe seyh coklet nie. x pena nmpk pon.
hua2

Ieyka Man said...

alaa , sape suh kw tak nak tulis . aku bored , dats y aku men bedal je cite ape yg ade dalam otak aku . haha . tak pena ? kw g laa jusco . then beli . mesty kw nak beli tiap mase . bhahaha .

pinkysh aQuiela said...

malas la aku. da tak kua uma skunk. ape kate, sebagai permulaan kaw yang belikan untuk aku. . kn senang...hahaha

Ieyka Man said...

ehh , aku pun terkial kial nak bli chcolate tu aww . takpe mun , one day nty . aku akan blikan tok kaw jugakk . smpan coment nehh sbg bukti aku akn blikan tok kaw . tp tak tao bilee . bhahaha .

pinkysh aQuiela said...

hahaha....jgn cabar aku la. kang aku print screen bnde ni kang. ko jangan nak delete plak. huhu

Ieyka Man said...

alala , kw nk print ke , photostate ke ngat aku herann ? aku kate one day nty aku blikan , aku belikan larhhhh ! err .

nyna wahab said...

whooaa ! macam manee aku naa bely kand dooo ? aku sndiry mgidam jugaa nyh . haha

Ieyka Man said...

alalaa , kw ngidam kw punyee psal larhh . yg penting , belikan untok aku . ingat aku nehh atas kw . bhahahaha~