30.1.11

couple :)

topic aku arini nak cite pasal couple .
sebab ape tetibe aku cite pasal nehhh eyk .
yess sebab aku jeles .
tapi kan aku lagy bertambah jeles bile nampak couple yang ceweknye berselendang and cowok nye pula hensem .
kire macam tembikai dibelahh dua laa kan . 
aku nmpak tadi .
perghhh , sweet gilaaa .
aku rse duwg tuhhh dlm lingkungan 25an la kan .
cewek tuh ada lesum pipit lagyy .
betul tak aku eje lesum pipit tuh ?
haha
men bedal je wokk .
oke laa sambong balekkk cite tadi .
tadi , aku g shopping laa kans .
aku nmpak lahh couple nehh , mmg sweet ah .
bertudong , laki tuh punn suci jek an .
like macam pendiam+malu .
woahahhh . 
aku jeles lahh !
aku da lame janda .
tapi aku da niat aku TAKNAK couple .
kasik laa aku habess sk dulukk .
lagyy 2taonn jek kan .
lepass tuhh nak minang ke merisikk ke ,
go ON teruss . 
cewaaahhh aku , haha .
btw ,
sape yang ade couple like that ,
jagee la relation korang ehh .
aku doakan korang happy ending laa .
pergadohan adalah dugaan dlm percintaan semata mata .
jadi , 
the moral of story ,
jangan gado2 ,
gurau2 jelaa okee :)
haha .
TAMAT .

2 comments:

pinkysh aQuiela said...

cewahhh kaw. kalau boley nak buat entry hawt2 pnyee kAN..aku ad lesung pipitt pew. x jmpe laki jerk lagi. hahaa

Ieyka Man said...

ecehhh kauu , memang laa kau ade . tapi pena ke kua ngn teetttt . tak kann ? so shut up bebehh . ahah