27.12.10

Smoking !

okehh , today aku nak cite psal smething yang kegilaan ramai jantan2 , teruna2 nehh .
Tapi tak semua la kan . aku tao ade yang tak layan jadah2 nehh . 
BAEK kan dorang tuhh .
HAHA .

SMOKING .

Ape ituu SMOKING ?
rokok laa kewakk .
haha . 
kuang hajak tol .
oke , 
bg sesetengahh perempuan yang punyaa cowok like dat , 
mesty suke dan ade yang tak suke . 
Macam Aku Lah , Tak Suke la Doll !
errr . 
Kau Tao tak bao rokok tuhh macam apee .
aku rase better aku bao BANGLA yang tak mndy sebulan lahh !

Takpe , Bg jantan2,teruna2 yang SMOKING tuhh ,
Stop It Lahh .
Kau orang sedarr sikid , Mak Bapak korang susa2 lahirkan korang sihat2 , sempurna , 
korang bole nak cari penyakit eykk !
Apee punyee hal lah korang kann .
Kau orang tao kan penyakit dy cmne , yang korang g LENJAN lagy tuh knape .
Nak kate korang sk , aku tao korang sk .
Tak kn Tak Paham2 !

So , 
Korang Stop lahh .
Aku Syorr kan korang makan bnde alah nehh .
Mmbe aku kate ade effect nyee .
Tak tao lahh kau orang macam mane .
Ikodd NAFSU lahh konon ! 
Busott korang lahh .

Hamekkk Nehh , 
g Belii Sebelom Aku Sumbat2 kt Mulot Kau Orang !


p/s : Shisha Bole , Rokok Jangan . HAHAHA . 


3 comments:

Anonymous said...

Shisha lagi teruk okay dari rokok. :)

Ieyka Man said...

kau taokk apee , tnye JAL** lahhh . HAHA

Eyka Meena said...

wehhh gilak , ini post sme mcm aq jea , HAHA ,