21.11.10

oh my mun ! (Aqilah Zaki) @FB

arini aq chat nn melah ram . madah dy je kan . ade laa skid muak , tapi samok aa . kan mun ? hee . layan fb punye fb , mcm2 story . cite psal smeone ade kt fb aq , pdahal aq tak etd o tak app pun . confused gilaa babeng . next , plan nn ame(syed khairul amir) nk wat reunion dk2 3KAA . mcm mcm la duwg neh . aq nk plan y oke , lancar baru aq gerak . law hru hare , aq goo laa ape lagy . then , aq terjumpe bnde jadah ape ntaa . aq layankan laa , bored katekan . rupenye citee psal psangan idop dehh . meremang aq menjawab nyee , HAHA . bile aq da buad , c MUN nehh bace . ps tuh dy pon try . aq punye mcm macthing gilee nn aq . cm tao tao je kan . tak cayee tgokk aa kt prof FB aq . tak pun aq da COPY kat bawah neh . untong gilaa aq nehh . hehe .

Result: KITA KAWAN LA DULU EH. TAK MAU LA RUSH-RUSH. KALAU YOU BETUL SUKA, MESTI U TUNGGU.

Anda jenis yang tidak terburu-buru mencari pasangan. Jikalau anda suka sekali pun, anda lebih suka berkawan dahulu, supaya hubungan kelak lebih serasi dan boleh kekal lama seperti yang diidamkan oleh pasangan lain. Prinsip anda, jika si dia benar-benar sayang, pasti si dia menunggu anda sehingga anda setuju. Tapi AWAS jangan biarkan si dia tunggu terlalu lama, kerana si dia akan keliru dengan hati anda, dan si dia mungkin berputus asa dan menggangap "saya sayang tapi dia tak mahu, apa kan daya". Jadi sementara menunggu berilah hint kepada si dia yang anda juga suka kepada dia.

p/s: mun cayalahh . aq suke ayat nehh . HEHE

2 comments:

pinkysh aQuiela said...

diam lha. nk buad aq jeles. nasib je tuh. kebetulan. test a ag skali. kompem laen

Ieyka Man said...

ee mane ade , aq rase terharu dats y aq wt cite neh . HAHA . alaa , taknak . nty lagy bgoz cmne ? mken jeles kaw kat aq . bhaha .